Termes et conditions – Mywabi

Restaurant collectie

Personaliseer u eigen lijn

Collectie van amuse tot dinerborden

Perfecte imperfectie

Welkom

Geachte restaurateur,

Dank voor uw bezoek aan onze website en welkom op het speciale restaurant/branche tabblad. Hier kunt u als professionele afnemer meer van onze producten zien en bestellen tegen aantrekkelijke condities.

Handmade in Japan

Al onze keramiekproducten uit de collectie worden in Japan vervaardigd door onze meester pottenbakkers. Stuk voor stuk, handgemaakt met de grootste zorg. Hierdoor heeft elk item zijn unieke uiterlijk. Het servies is vaatwasser- en magnetronbestendig.

Collectie

We selecteerden een collectie voor u voor de optimale presentatie van uw gerechten; van amuse- tot diner bord. Op deze pagina ziet u een aantal smaakmakers. Voor de uitgebreide presentatie ontvangen we u graag in onze showroom of maken we een afspraak bij u op lokatie.

Signature dishes

Speciaal voor onze professionele culinaire cliënten ontwikkelden we de mogelijkheid om uw naamlogo toe te voegen aan de keramiekproducten, als final touch en gepersonaliseerde afzender van uw totaal creatie.

Bestellingen, productie en levering

Als u een bestelling plaatst, worden ze speciaal voor uw vervaardigd in Japan en na productie toegestuurd. Dit kan op de standaard manier worden verzonden, maar als u uw bestelling sneller in huis wenst te hebben bieden we u de mogelijkheid deze na productie per express speciaal voor uw in te vliegen

Showroom

Showroom

De showroom is op maandag t/m zaterdag open op afspraak. Bel of mail voor een afspraak naar:

Email: info@mywabi.nl

Bedrijfs telefoonnummer: 06-41401317

Adres Mywabi:

Bernseweg 20H

5324 JW

Ammerzoden