Questions fréquentes – Mywabi

B2B/Retail

Welkom

Beste Mywabi partner, 

Dank voor uw bezoek aan onze website en welkom op het speciale retail / branche
tabblad. Hier kunt u als professionele afnemer meer van onze producten zien en
bestellen tegen aantrekkelijke inkoopcondities. We stellen uw partnership op prijs.

 

Handmade in Japan

Al onze keramiekproducten uit de collectie worden in Japan vervaardigd door onze
meester pottenbakkers, die hun kennis in eeuwen van generatie op generatie hebben overgedragen en de techniek beheersen tot in het kleinste detail.
Stuk voor stuk worden de producten handgemaakt met de grootste zorg en dat is goed zichtbaar. Elk item heeft zijn unieke uiterlijk met prachtige natuurlijke effecten. Reliëf, craquelé en subtiel in kleurgebruik, zo creëert men zorgvuldig de perfecte imperfectie volgens de Wabi-Sabi filosofie. Maar het gaat wel om gebruiksproducten, dus elk product is vaatwasser- en magentronbestendig.

 

Collectie en condities

We selecteerden een collectie voor u als een bijzondere aanvulling op bestaande aanbieders in de markt. Op de website treft u een selectie aan van onze mogelijkheden. Hoewel het hier dus individuele stuks productie betreft kunnen we door onze rechtstreekse contacten met de producent de collectie aanbieden tegen interessante prijzen, bescheiden volumes en inkoopvoorwaarden. We vertellen u er graag over tijdens een persoonlijke kennismaking. Voor de uitgebreide presentatie ontvangen we u graag in onze showroom of maken we een afspraak bij u op lokatie.

 

Mywabi partnership?

Bent u nog geen klant en wenst u meer te weten over een mogelijk Mywabi partnership? Net zoals in de keuze voor onze productie geloven we dat een optimaal resultaat afhankelijk is van alle -goed overwogen- elementen. Het gaat ons niet om de grootste volumes en het hoogste aantal
verkooppunten, maar om de afstemming en samenwerking die past. Uiteindelijk leidt dat tot een optimaal gezamenlijk resultaat. U bent welkom om hierover met ons het gesprek aan te gaan.

Bekijk de collectie

Bezoek onze showroom